? По случай Първи юни, Международният ден на детето, екипите от социалните услуги на SONIK START LTD в гр. Балчик, организираха пъстроцветен празник за децата от община Балчик и гости на града.

? На разположение на малчуганите бяха ръчно изработени, причудливи морски декори за незабравими и вълнуващи снимки, творчески работилници, в които децата рисуваха с цветен пясък, майсториха тематични шапки/акула, пират, русалка/, апликираха и рисуваха своите пъстроцветни мечти. Взеха участие в игра с балони, в която показаха завидни знания и спортни умения. Малките приключенци се гмурнаха в морските дълбини с помощта на красиви панорамни и 3D морски книжки и очила, предоставени от нашите приятели и съмишленици в мисията ни да усмихваме децата, от детския отдел на

Библиотека при Народно читалище ;Паисий Хилендарски – 1870, гр. Балчик.

? Красиви морски рисунки оживяха върху детските личица, нарисувани с много любов и всеотдайност. За всички имаше вкусни лакомства и много подаръци.

?Малки и големи влязоха в ролите на пирати, моряци, русалки и морски обитатели, твориха и се забавляваха заедно в едно невероятно, щуро морско приключение. Много пъстроцветни балони, щастливи усмивки, весел детски смях и цветно настроение белязаха дози специален ден.⛵

??Чрез организираното мероприятие, децата имаха възможност да творят, да се забавляват и да създадат много нови запознанства и приятелства.